Παιδικό Πάρτι
Ένα πάρτι γεμάτο γεμάτο παιχνίδι και χαρά, γεύση, επιμορφωτικές δραστηριότητες και ασφαλώς με τα πάντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και στις επιθυμίες των μικρών σας ηρώων.
Από την διακόσμηση με τους αγαπημένους παιδικούς ήρωες μέχρι το θρεπτικό φαγητό από αγνές, φρέσκιες πρώτες ύλες και από την εντυπωσιακή τούρτα μέχρι το ξεφάντωμα που θα ακολουθήσει τα πάντα δηλώνουν ότι η πιο εντυπωσιακή ηλικία είναι η παιδική. Ζητήστε μας να διερευνήσουμε μαζί τις δυνατότητες πραγματοποίησης του δικού σας πάρτι στο Εστιατόριο Κρητικό Σπίτι.
Κάντε στο παιδί σας το καλύτερο δώρο, διοργανώνοντας το πάρτι των γενεθλίων του σε μας και από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να  κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε αξέχαστη αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα.
Εμείς αναλαμβάνουμε τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος και εσείς απολαμβάνετε στο έπακρο την εορταστική περίσταση, χαλαρώνοντας και διασκεδάζοντας μαζί με τα παιδιά σας!
Η άψογη διοργάνωση, το άνετο περιβάλλον μας και οι προσιτές τιμές που ξεκινούν μόλις από 4€ κάνουν το εστιατόριο Κρητικό Σπίτι να ξεχωρίζει στα πάρτι των μικρών μας φίλων