ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ :

28430 25133

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η πολιτική παράδοσης προϊόντων είναι ένα σημαντικό κομμάτι της υπηρεσίας παραγγελίας φαγητού που παρέχουμε στο https://kritikospitisitia.gr/. Κατανοούμε ότι οι πελάτες μας εμπιστεύονται εμάς για την άμεση και αξιόπιστη παράδοση των προϊόντων τους, και θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι αξιοποιούμε την ανώτερη πολιτική παράδοσης.

Η πολιτική παράδοσης μας περιλαμβάνει τα εξής σημεία:

  1. Γρήγορη Παράδοση σε Σητεία, Κρήτη: Κατανοούμε ότι οι πελάτες μας επιθυμούν το φαγητό τους το συντομότερο δυνατό. Για αυτό, δεσμευόμαστε ότι θα παραδώσουμε την παραγγελία σας εντός 30 λεπτών από τη στιγμή της παραγγελίας.

  2. Αξιόπιστη Παράδοση: Τα προϊόντα σας θα παραδοθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Οι οδηγοί μας είναι εκπαιδευμένοι και ευγενικοί, και θα προσπαθήσουν να παραδώσουν την παραγγελία σας με προσοχή και ευγένεια.

  3. Ασφαλής Συσκευασία: Κατά την παρασκευή των παραγγελιών σας, λαμβάνουμε υπόψη την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων σας. Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται προσεκτικά για να αποφεύγονται ζημιές κατά τη μεταφορά.

  4. Συνεχής Επικοινωνία: Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email, και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Η πολιτική μας στον τομέα της παράδοσης αποτελεί την προτεραιότητά μας, και στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για τις ανάγκες σας στη σερβιρισμένη διανομή φαγητού στην περιοχή Σητεία, Κρήτης.